• ოენოქიმიური ელექტრო მადესტირილებელი აგრეგატი DEE
პატენტირებული
ოფიციალური მეთოდი ალკოჰოლის სიძლიერის განსასაზღვრად ღვინოში, მაჭარში და სპირტიან სასმელებში.
ცალკეული ადაპტირება ღვინის, ლიქიორის, ლუდის, პარფიუმერიისა და სპირტიანი ხსნარებისათვის.
ტექნიკური დეტალები:
ვოლტაჟი: 220 V
ზომები: სიგრძე 280 მმ. X სიგანე 460 მმ .X სიმაღლე 1000
წონა: 26,5 კგ.
ცივი წყლის ხარჯვა (მაქსიმუმ 18 °C ): 2 ლ./წუთი
წნევის საჭიროებე მინ.: 2 ბარი