ყველა ტიპის ღვინო |
Rebelein Alkohol |
ალკოჰოლი |
10 წთ. |
|
ყველა ტიპის ღვინო |
Probedestillation |
ალკოჰოლი |
40 წთ. |
|
ყველა ტიპის ღვინო |
Alcoquick |
ალკოჰოლი |
2 წთ. |
|
ყველა ტიპის ღვინო |
Reflectoquant-testset |
ვაშლის/რძის მჟავა |
5–10 წთ. |
|
ყველა ტიპის ღვინო |
photometer |
რძის მჟავა |
10+10 წთ. |
|
დურდო, ღვინო |
BENTONIDTEST |
ბენტონიდის საჭიროება |
10 წთ. |
|
დურდო, ღვინო |
PROTOCHECK |
ბენტონიდის საჭიროება |
2 წთ. |
|
ყველა ახალი ღვინო |
Blauschönungstest |
გაწებვა |
30 წთ. |
|
ყველა ტიპის ღვინო |
Konduktometri |
კალციუმის სტაბილიზაცია |
15 წთ. |
|
ყველა ტიპის ღვინო |
Veitshöchheimer CO2-Zylinder |
CO2 წყნარ ღვინოში |
5 წთ. |
|
CO2 შუშხუნა ღვინოში |
CO2 შუშხუნა ღვინოში |
CO2 შუშხუნა ღვინოში |
5 წთ. |
|
ყველა ტიპის ღვინო |
Dichtewaage |
სიმკვრივე |
3 წთ. |
|
ყველა ტიპის ღვინო |
Hydrostat.Waage |
სიმკვრივე |
7 წთ. |
|
ყველა ტიპის ღვინო |
Wädenswiler |
მქროლავი მჟავები |
15 წთ. |
|
ყველა ტიპის ღვინო |
Halbmikromethode |
მქროლავი მჟავები |
20 წთ. |
|
თეთრი და ღია წითელი დურდო და ღვინო |
TITROVIN |
საერთო მჟავები |
1 წთ. |
|
თეთრი და ღია წითელი დურდო და ღვინო |
Oechsle-Säure-Test |
საერთო მჟავები |
1 წთ. |
|
თეთრი და ღია წითელი დურდო და ღვინო |
Säure -Titriergerät |
საერთო მჟავები |
1 წთ. |
|
თეთრი და ღია წითელი დურდო და ღვინო |
TITROFIX |
საერთო მჟავები |
1 წთ. |
|
ყველა ტიპის დურდო და ღვინო |
Elektrometrie |
საერთო მჟავები |
2 წთ. |
|
გაფილტრული ღვინო |
Membranfiltration |
მიკროორგანიზმების რაოდენობა |
10 წთ. |
|
ყველა ტიპის ახალი ღვინო |
CUVI-Test |
სპილენძი |
5 წთ |
|
ყველა ტიპის ახალი ღვინო
|
Photometer |
სპილენძი |
10 წთ. |
|
ყველა ტიპის დურდო |
Mostwaage |
დურდოს წონა (°Oe) |
3 წთ. |
|
ყველა ტიპის დურდო |
Brix-Oechsle-Waage |
დურდოს წონა (°Oe) |
3 წთ. |
|
ყველა ტიპის დურდო |
Handrefraktometer |
დურდოს წონა (°Oe) |
1 წთ. |
|
ყველა ტიპის დურდო |
Digital-Handrefraktometer |
დურდოს წონა (°Oe) |
1 წთ. |
|
დუღილის პროცესში მყოფი დურდოები |
Nitro-Genius Rapid |
დუღილის დამხმარე საკვების ნაკლებობა |
2+2 წთ |
|
ყველა ტიპის ღვინო |
Photometer |
ფენოლე, საერთო |
10 წთ+5 |
|
ყველა ტიპის ღვინო |
PHENOLFIX-Test |
ფენოლე, საერთო |
2 წთ. |
|
დურდო და ღვინო |
pH-Meter |
pH - ღირებულება |
1 წთ. |
|
დურდო და ღვინო |
Elektrometrie |
pH - ღირებულება |
1 წთ. |
|
თეთრი ღვინო |
Restzuckerspindel |
შაქრიანობა |
2 წთ. |
|
ყველა ტიპის თეთრი ღვინო |
CLINI-Test |
შაქრიანობა |
2 წთ. |
|
ყველა ტიპის თეტრი ღვინო და წვენი |
Rebelein-Zucker |
შაქრიანობა |
5 წთ. |
|
თეთრი და ღია ფერის წითელი ღვინო |
TITROVIN |
SO2 საერთო და მქროლავი |
1 – 15 წთ. |
|
თეთრი და ღია ფერის წითელი ღვინო |
SO2 - Titriergerät |
SO2 საერთო და მქროლავი |
1 – 15 წთ. |
|
თეთრი და ღია ფერის წითელი ღვინო |
TITROFIX |
SO2 საერთო და მქროლავი |
1 – 3 წთ. |
|
ყველა ტიპის ღვინო |
Rebelein Schwefel |
SO2 საერთო და მქროლავი |
1 – 6 წთ. |
|
ყველა ტიპის ღვინო |
Elektrometrie |
SO2 საერთო და მქროლავი |
1 – 15 წთ. |
|
ყველა ტიპის ღვინო |
UTAFIX-Test |
არატიპიური დაძველება |
5+5 წთ. |
|
ყველა ტიპის ღვინო |
Photometer |
ღვინის მჟავა |
|
|
ყველა ტიპის ღვინო |
Konduktometrie |
ღვინის ქვა – სტაბილურობა |
|
|
ყველა ტიპის ღვინო |
Rebelein Zucker |
შაქრიანობა |
|
|