- ხილის შესანახი ცისტერნა

იდელური საშუალება ხილის წვენის თვეობით შესანახად. შესაძლებელია წვენის ყოველდღიურად ჩამოსხმა, ისე რომ წვენი შემდგომში არც დუღილს დაიწყებს და არც დამწარდება.
ხილის პასტერიზატორით დაახლოებით 85 °C გაცხელებული ახლადგამოპრესილი ხილის წვენი პირდაპირ ისხმება ცისტერნაში და და ეფარება მცურავი საფარებელი, რომელიც სუფთა , სამედიცინო ვაზელინის ზეთით ახდენს იზოლირებას.
აღჭურვილობა:
• მაღალი ხარისხის უჟანგავი ლითონი
• ძირზე მომრგვალებული კანტებით
• პრიალე როგორც შინიდან ასე გარედან
• ზეთიანი მცურავი საფარებლი და მტვრისგან დამცავი საფარებლი
• შედუღებული ონკანის მუფა
ხილის პასტერიზატორით დაახლოებით 85 °C გაცხელებული ახლადგამოპრესილი ხილის წვენი პირდაპირ ისხმება ცისტერნაში და და ეფარება მცურავი საფარებელი, რომელიც სუფთა , სამედიცინო ვაზელინის ზეთით ახდენს იზოლირებას.
აღჭურვილობა:
• მაღალი ხარისხის უჟანგავი ლითონი
• ძირზე მომრგვალებული კანტებით
• პრიალე როგორც შინიდან ასე გარედან
• ზეთიანი მცურავი საფარებლი და მტვრისგან დამცავი საფარებლი
• შედუღებული ონკანის მუფა
| მოცულობა/ლიტრი | Ø | სიმაღლე |
|---|---|---|
| 50 | 370 | 500 |
| 75 | 370 | 750 |
| 100 | 420 | 750 |
| 150 | 515 | 750 |
| 200 | 610 | 750 |
| 300 | 610 | 1030 |


ვაზელინის ზეთი / ბოთლი ( 1 ლიტრი) / კანისტრა ( 5 ლიტრი)
