• ორმაგკედლიანი ჯემის ქვაბი
უჟანგავი ლითონის ორი ერთმანეთში ჩადგმული ჯემის ქვაბი. ქვაბებს შორის ადგილი წყლით ივსება ,რაც ხელს უწყობს ჯემის ერთ დონეზე დუღილს. ეს ხელს უშლის ჯემის ქვაბის კედელზე მიკვრას.
მნიშვნელოვანია, რომ ჩამოსხმამდე 500 მლ. ჯემი გამოვუშვათ და უკან ჩავაბრუნოთ ქვაბში.
გაზის კამფორა 3 ან 4 ფეხით.
გამოყენება:
- გამავალი პასტერიზატორი მცირე წარმადობით;
- წვენის შლანგი;
- დესტილატორი მცირე წარმადობით;