• წვენის პასტერიზატორი
ყოველთვის სავსე ცისტერნა, რომლისთვისაც პასტერიზატორის გამოყენება გვსურს, შემდეგი ზომის უნდა იყოს: დიამეტრი - 40-დან 80 სმ-მდე., სიმაღლე: მაქსიმუმ 120 სმ.
უჟანგავი ფოლადის პასტერიზატორი ჩავყოთ ცისტერნაში (წვენის სიმაღლე მაქს. 100 სმ.). ელექტრო ენერგიის შეერთება 220 ვოლტი. დავაყენოთ აპარატი სასურველ ტემპერატურაზე და მას შემდეგ, რაც წვენი სასურველ ტემპერატურას მიაღწევს (დაახ. 80 – 85 °C ), გამოვრთოთ პასტერიზატორი.
• წვენის პასტერიზატორი, უჟანგავი ფოლადი 2500 ვატი, თერმოსტატით - 100 სმ.
• წვენის პასტერიზატორი, უჟანგავი ფოლადი 2500 ვატი, თერმოსტატის გარეშე - 100 სმ.
• წვენის პასტერიზატორი, უჟანგავი ფოლადი 2500 ვატი - 70 სმ.
• წვენის პასტერიზატორი, უჟანგავი ფოლადი 2300 ვატი - 70 სმ.
 
უჟანგავი ლითონის წვენის პასტერიზატორი, KEG კანისტრებისათვის. 1500 ვატი + თერმოსტატი. 50 ლ. და 54 ლ. KEG კანისტრებისათვის